divendres, 21 de febrer del 2014

Corre pilier, corre!



Ens sentim atrapats. No som on hauríem de ser. Al rugbi això succeïx  molt sovint, i donades les circumstàncies del nostre esport, podem trobar-nos en situacions d’allò més divertides. Els sistemes de joc són petris; l’entrenador no dóna lloc per a improvisacions. Però, de vegades, el contrari comet un greu error i tu ets allà. En el moment idoni i el lloc precís. 

La pilota ha caigut inesperadament de les mans del jugador contrari, i no t’ho pots creure. De fet ni hi penses. Tant se val que esdevingui a partir d’ara. Ho has de fer i punt, és la teva obligació…però… és realment el que esperava tothom de tu? Déu meu! Ets un davanter de quasi 95 kgs i al agafar la pilota a la línea de tres quarts de camp contrari et poses a correr cap a la zona de marca. Mai 95 kgs. havien pesat tan poc! Et sents com Rob Kearney llançat a try!. La línia de 22 acaba de quedar-se darrere teu i pots sentir al teu clatell l’arribada del fullback contrari, però no pares de córrer —els 95 kgs començen a semblar 200—.I arriba el contacte. El fullback ha comès l’error definitiu. En comptes d’intentar trastabillar-te amb cop als turmells, s’intenta enfilar a sobre teu. Ets un davanter, nassos! No podrà llençar-te aquest primirat 15. I així succeeix. Cau a terre incapaç de fer-te el tackle. Sents la grada com xiscla al·lucinant pel que acabes de fer.

Estimes els sacres codis del joc d’Ellis. Però penses que possiblement no et tornaràs a trobar mai en un tessitura similar. I fas un swallow dive com si del mateix Chris Ashton et tractessis. Try. Els cabrons dels teus amics corren a abraçar-te mentre es van partint el cul. Seran cabrons, penses, mentre esbufegues provant de recuperar l’alè.

                                               
                                                        Top five tries dels "Fatman"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada