dilluns, 20 de gener de 2014

Canvi de plansJa fa força temps que, malauradament per mi, el ritme que porto actualment em complica força poder seguir el fil de El Comunicador Ovalat tal com m’agradaria, i no serà pas perquè el rugbi no em doni històries ben sucoses per escriure-hi.

Al fil del post que vaig penjar ja fa un temps, les circumstàncies ens obliguen a renunciar a la peregrinació cap al Headquarter londinenc (a.k.a. Twickers) per poder presenciar l’Anglaterra vs  Gal·les al Six Nations del 2014. Si bé, aixó és només un hàndicap temporal donat que a diferència  d’un Mundial, per exemple, la competició domèstica de l’hemisferi  nord  és de caràcter anual, si que ha suposat un jerro d’aigua freda per les parts implicades donades les ganes que teniem d’anar-hi , però….provarem de compensar-ho amb una visita a la RWC 2015. 

Aquest any sembla que França ha perdut efectius importants com Dusautoir i Guitoune, Gal·les voldria convertir-se en la primera a poder guanyar el Sis Nacions per tercera vegada consecutiva. Anglaterra torna a ser un seriós outsider, però Irlanda està demostrant últimament una maduresa espectacular al seu joc, —va tenir contra les cordes als mismíssims All Blacks als últims tests—. Escócia porta uns any de menys a més, al igual que Itàlia, però les seves possibilitats de guanyar el torneig són minses. Podria ser aquest l’any en què Irlanda torni a emportar-se el torneig?...ja toca. Serem testimonis del que succeeixi al pub, envoltats de bona gent i amb una esplèndida Guinness a la mà.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada