dimecres, 4 de desembre del 2013

Solitud


Molts de nosaltres, per no dir probablement tots, tenim el costum de veure el nostre estimat rugbi per la petita pantalla d’un ordinador, (sempre i quan no es tracti de competicions de major envergadura com el 6 o el 4 Nations, on Canal+ dona bona una cobertura, o encara millor, ens obliga a baixar al pub més pròxim que tingui el curós costum de projectar el sacre joc d’Ellis) amb un streaming de poca qualitat que funciona entrebancadament.  Algunes aïllades sorpreses com l’emissió via Intereconomía de partits de Divisió d’Honor o la més recent d’Espanya vs Japó des del mític Central madrileny per TDP. Solitud enfront l’ordinador, en part mitigada pel sà costum de comentar via Twitter les jugades amb la parròquia rugger, ja sia de Catalunya (Ferran Vital, José Gàmez, Xavier Puig, David Cabrera, Marian Rocher, Marti Gallardo, Eloi Illa, Raul Llimós, Carles Cadirat, Jan Faidit…) o de la resta de l’estat espanyol (Mario Ornat, el blog Tornarugby —el qual ha esdevingut el primer “holding” rugbístic composat pel propi Philblakeway, Angel Luís Carrillo i l’Almirante Benbow—, en Miguel  Moreno, l'Eder Martínez, o Javier Señarís)  on puc dir que hi han doctes aficionats i experts en la matèria. Llavors arriven casualitats. Fa poc he tingut l’ocasió de conèixer un company de la meva empresa a U.K. el qual he pogut saber que és un fan dels London Wasps, cosa que segurament em donarà força  joc per obtenir un bon feedback de què s’està coent a la Premiership anglesa o com a mínim a High Wycombe. M’ha promès convidar-me a unes birres si pujo algún dia per Londres, així doncs Carl, estarem en contacte, que aquestes coses tinc  el costum de no perdonar-les mai.


8 comentaris:

  1. Aprofita't del londinenc, Víctor! M'ha fet molta gràcia el resum de la manera de mirar els partits, gràcia o tristor haha.

    Per sort alguns teniu blogs i espais dedicats a aquest esport dels quals la resta en podem gaudir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Eloi!
      Oi que et sents identificat? Doncs tots igual! Aquest blog al cap i a la fi és per tots

      Elimina
  2. La gente rara siempre necesita grupos de apoyo. Como las pelotas raras, igual.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Reconozcámoslo, esto es terapia de grupo pura y dura mi Almirante!

      Elimina
  3. comparteixo totalment la teva melancolia des de l'ordinador, ja me diràs tu a mi (que sóc mariner) i he de seguir moltes vegades des la solitud del mar molts partits - i que no pas agrair la companyia electrònica dels amics virtuals a través de les xarxes socials. tinc sort de poder treballar amb aquesta família holandesa i que el cap (d'origens sud-africà) li agradi també el rugbi i ell pugui costejar un costós sistema de TV per satel.lit en un iot per poder gaudir de bons partits en alta mar. mira com m'agrada el rugbi que fins i tot sempre trobo temps per escriure una mica a RugbiXV.cat

    ara la veritat és que si, és una pena que un país "supossadament" del primer món sigui tan difícil veure partits retransmesos per TV - encara que sigui pagant.

    jo és que no m'agrada parlar abans de fer res però com a mínim et puc avençar que a partir de l'any que ve - igual que el dos últims - a més de tot 4 Nacions i tot el Super Rugby també tinc tot llest per retransmetre en 2014 el 6 Nacions en REAL HD a través de Rugbi XV (però en versió "no oberta a tothom"). a més, amb en Koztaz (el meu partner al Pácific que portem allò del partits en alta definició) també em afegit per l'any que ve tota la ITM Cup i tota la Currie Cup - també en REAL HD.

    el gran problema el tinc jo aquí a Europa, que a més de ser el doble de costós per retransmetre en alta definició s'ha d'anar molt de compte per allò dels "drets de retransmissió" - no sigui que em caigui el pel i m'obliguen a tancar el blog.

    bé, el cas és que si efectivament arribo a poguer retransmetre el 6 Nacions "sense problemes" també s'hi podrien afegir això les fases finals de la Heineken, l'últim tram del TOP 14 seguint l'USAP i les finals europees.

    ja veurem com va tot això

    un salut !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aixó són magnífiques notícies company! Tant debó puguis arribar a compartir tot el que comentes des de el teu RugbiXV.cat
      Treballes a la mar? Ostres, no ho hauria dit mai, ets una caixa de sorpreses.
      Una abraçada amic meu.

      Elimina
    2. Benvolgut, en Señaris, com Duque Valentino és també soci de l'holding. Abraçada.

      Elimina
    3. Correcte! Màxima qualitat oval, sense cap mena de dubte. Una abraçada, lletrat.

      Elimina