diumenge, 21 d’abril del 2013

Futur assegurat!



El XV de La Ginesta és el Campió!
Què volen que els hi digui. Sencillament orgull gens disimulat. La feina bén feta desde la base, com no podía ser d'un altre forma parlant de clubs catalans (i valencians, madrilenys, vascongats, etc...).
L'altre cap de setmana, i aprofitant un petit parèntesi familiar –quan la meva  prole pugui sotmetre's a les visicituts del rectagle d'Ellis, les visities sovintejaràn– vaig fer una escapadeta a Sant Cugat, donat que em queda bastant més a prop que no pas la capital catalana i ja no diguem Sant Boi. Amb un dia radiant de sol i jo, amb ganes de veure bon rugby, prenc la difícil decissió de pujar al meut cotxe i dirigir-me cap a l'esmentada població vallesana per gaudir en directe del Campionat d'Espanya. Més concretament el de S16. Espero que s'hagi captat la ironía.
Al arribar i un cop aparcat el cotxe, una primera sorpresa. Una furgoneta de l'Stade Toulousain aparcada als voltants del recinte esportiu. Comencem bé, llavors.

La matinal promet!

Un cop dintre la visió es d'alló més alentadora. Jovent cap amunt i avall. No tant jovent cap amunt i avall. Gran presència d'aficionats a l'esport de la pilota de forma extranya què, plegats a les grades, es barrejen pares, jugadors, aficionats i tècnics del Rugby Sant Cugat degudament identificats. Prenc posició després d'anar a comprar una cerveceseta fresca –kit de supervivència per veure un partit de rugbi XV– i començo a copsar les evolucions de la final del torneig a disputar entre Catalunya i la Comunitat Valenciana. No entrarè a analitzar el partit, donat que aquest blog mai ha portat aquesta direcció, però en línees generals dir que València va aprofitar molt bé les seves ocasions amb uns atacs ràpids i bén trenats, i que el XV de la Ginesta, amb una possesió de pilota major i anant de menys a més, finalment va poder alçar-se amb el títol estatal.
Lamentar que, a les postreres jugades del match, un nano de l'equip de València va patir el que semblava una greu lesió –crec que es va trencar el tormell o la cama–. Els meus ànims i et desitjo des de aquí una pronta recuperació nano!
En qualsevol cas, clima de germanor. I espectacular el nivell exhibit per tots. Però permeteu-me un petit incís per felicitar directament als que hi treballen amb el rugbi català de base. La Ginesta creixerà forta!

Felicitar des de aquí als equips que integraren la selecció catalana S16: U.E Sant Boiana, C.R. Sant Cugat, Gótics R.C., BUC-UBAE, ARPN, R.C. L'Hospitalet, el C.R. Tarragona i el C.R. Sitges. Sense volsaltres res d'aixó es posible!

Enllaç del resum del partit (via Mariano Pérez)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada