diumenge, 10 de març del 2013

Chris Ashton, el clown de Wigan.



Hi ha jugadors que poden aixecar pasions, peró n’hi ha d’altres que més aviat el contrari. Com a mínim és el meu cas particular. Parlo d’en Chris Ashton, potent wing dels Saracens, on milita actualment. 

Nascut a Wigan, al Greater Manchester i provinent de la Rugby League (13) amb els Wigan Warriors, va passar a la Rugby Union (XV) amb els Northampton Saints. D'allà va pasar a lluir al pit la mitja lluna i l'estel saracé.
El rugbi, com ben bé sabeu és, abans que tot, un esport de senyors i malgrat el que es vagi dient per qualsevol lloc, també jugat per senyors. El punt màxim de culminació del joc es el try, i és aquí on entra el nostre estimat amic Ashton –principalment–.
Conegut arreu per les seves continues mostres de falta de respecte als rivals,  el summun del seu comportament arriva quan es tracta de possar l’oval a la zona de marca rival. Quina major elegància la postra de la pilota amb dolçor sobre la zona que limita la fi dels 22 metres rivals. 
Doncs no per Ashton. 
Els seus “swallow dives” són espectaculars, si, acompanyats tot sovint de gesticulacions a la grada –si és la rival, doncs millor que millor– i no carent d’alguna vacil·lada al contrari que l’hi costat alguna “carícia” del davanter de torn.
En qualsevol cas, jo no hi puc estar gens d’acord amb la seva forma de fer. De fet, el propi Lancaster ja el va reprovar per la seva actitut, (especialment el recital de despropósits a Paris contra el quinze del Gall durant aquest 6 Nacions 2013).
En aquest video podreu trovar una série d’accions, si bé espectaculars, no carents de polémica.

Vosaltres jutjareu:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada